Hviezdy seriálu Melrose Place opäť ožijú

O pozadí populárneho seriálu devätdesiatych rokov, Melrose Place, vznikne film.

04.07.2015 03:00
TV Melrose Place Foto:
Predstavitelia seriálu Melrose Place. Zľava hore: Heather Locklear, Grant Show, Doug Savant and Thomas Calabro. Zľava dole: Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Laura Leighton, Daphne Zuniga a Josie Bissett.
debata

Ide o štvrtý podobný projekt televízie Lifetime, ktorá už nakrútila snímky aj o sériách Konečne zvoní a Plný dom a v súčasnosti pripravuje film o seriáli Beverly Hills 90210.

Americká televízia Lifetime nakrúti film o pozadí obľúbeného seriálu Melrose Place (1992 – 1999). Titul priblíži udalosti z nakrúcania, pričom scenáristi použijú skutočné príbehy a anekdoty, ktoré pôvodní protagonisti prezradili počas rozhovorov s novinármi. Nezabudne ani na dôležité momenty v histórii projektu, keď sa začalo s kastingom či herecké obsadenie doplnila Heather Locklear.

Snímku nakrúti Mark Griffiths a scenár pripraví Dana Schmalenberg. Film s názvom The Unauthorized Melrose Place Story bude štvrtým podobným titulom televízie, ktorá už nakrútila snímky aj o sériách Konečne zvoní (1989 – 1993) a Plný dom (1987 – 1995) a v súčasnosti pripravuje film o seriáli Beverly Hills 90210 (1990 – 2000).

debata chyba
Viac na túto tému: #film #seriál #Melrose Place

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...