Anistonovej milý sa vracia na obrazovky. Svet mystérie ho stále baví

Hoci ho verejnosť stále vníma najmä ako partnera slávnej Jennifer Aniston, herec Justin Theroux má aj vlastnú kariéru. A celkom úspešnú.

01.08.2015 10:29
debata
Herec Justin Theroux a jeho kolegyňa Carrie... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Justin Theroux a jeho kolegyňa Carrie Coon Herec Justin Theroux a jeho kolegyňa Carrie Coon spoločne predstavili ďalšiu sériu projektu Pozostalí.

Svedčí o tom aj fakt, že seriál Pozostalí, ktorý minulý rok uviedla televízna stanica HBO a v ktorom Theroux stvárnil hlavnú úlohu, sa znovu vracia. Zástupcovia tvorcov a herci ho spoločne predstavili v Kalifornii na HBO Summer TCA Tour.

Mysteriózny príbeh obyvateľov jedného mestečka, ktoré musí podobne ako celá planéta čeliť šokujúcej udalosti, keď zo zemského povrchu za nevysvetliteľných príčin zmizla polovica obyvateľstva, bude mať aj nové posily. Jednou z nich je napríklad populárna herečka a moderátorka Regina King.

Theroux sa vyjadril, že návrat do role je pre neho dôvodom na veľkú radosť. „Tento projekt mi prirástol k srdcu a teší ma, že sme oslovili aj divákov. Nie je to jednoduchá story, ale kladie nám mnoho otázok. O nás samých. A to sa mi naozaj páči,“ vyslovil sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nová séria #Justin Theroux #pozostalí

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...