Nová posila v seriáli Kosti! Neuveríte, koho tvorcovia obsadili

Americká herečka, speváčka a televízna osobnosť Betty White sa predstaví v pripravovanej 11. sezóne kriminálky Kosti.

30.08.2015 14:02
Betty White Foto: ,
Americká herečka a komička Betty White.
debata

Informoval o tom portál TV Line a prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to oznámila aj samotná herečka. Deväťdesiattriročná rodáčka z dedinky Oak Park v štáte Illinois stvárni skúsenú forenznú antropologičku, doktorku Beth Mayer.

Tú pozvú do Jeffersonovho inštitútu, aby pomohla Temperance Brennanovej (Emily Deschanel) a jej tímu vyriešiť vraždu súvisiacu s fantasy futbalom, o ktorom toho vie Mayer pomerne veľa. Nové časti Kostí začne televízia Fox vysielať 1. októbra. Epizóda, v ktorej sa objaví White, sa na obrazovky dostane koncom októbra.

Kosti sú inšpirované kriminálnymi románmi spisovateľky a forenznej antropologičky Kathy Reichs, ktorá je zároveň jednou z producentiek seriálu. Hlavnými hrdinami sú spomínaná Temperance „Kosť“ Brennanová a Seeley Booth, ktorého stvárňuje David Boreanaz.

Ďalšími účinkujúcimi sú Michaela Conlin (Angela Montenegrová), T.J. Thyne (Jack Hodgins), Tamara Taylor (Camille Saroyanová) alebo John Francis Daley (Lance Sweets). Kosti zatiaľ získali dve nominácie na Primetime Emmy.

debata chyba
Viac na túto tému: #hosťovanie #kosti #Betty White

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...