Mareš, Machálková i známy komik: Zmerajú si sily na televíznom parkete

Úspech tanečnej súťaže so známymi osobnosťami na obrazovkách Českej televízie po ročnej pauze opäť vracia projekt na televízne obrazovky.

30.08.2015 16:13
Leoš Mareš Foto:
Moderátor Leoš Mareš hovorí, že spev mu ide lepšie ako tanec.
debata

Novinkou relácii divácky mimoriadne obľúbenej StarDance bude zvýšený počet párov z ôsmich na desať. V siedmej sérii sa medzi súťažiacimi objavia napríklad boxer Rostislav Osička, dietologička Kateřina Cajthamlová alebo dídžejka Lucie Dvořáková. Program budú opäť moderovať Tereza Kostková a Marek Eben, uviedla hovorkyňa televízie Alžbeta Plívová.

Jednu z desiatich dvojíc vytvorí mladá herečka Marie Doležalová s Markom Zelinka. „Napriek prvému zľaknutiu som zistila, že Marek nie je žiadny puntičkár a vôbec mu nevadí, že vo výpočte tancov, ktoré mi moc nejdú a sú na mňa trochu rýchle a zložité, boli zhodou okolností všetky tie, z ktorých nás budú v súťaži skúšať,“ napísala Doležalová na svojom blogu Kafe a cigaretka.

Ďalšie dvojice budú tvoriť speváčka Leona Machálková a Michal Necpál, moderátor Leoš Mareš a Katarina Štumpfová, zabávač Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová, spevák Radek Banga a Tereza Bufková, herec Marek Taclík a Martina Marková a herečka Jitka Schneiderová s Markom Dedíkom.

Leoš Mareš sa za favorita nepovažuje. „Ja a tanec? Poviem vám to takto: keď tancujem, ľudia sa mi smejú. Som lepší spevák ako tanečník,“ uviedol. Výzvy sa nebojí komik Pavlásek, ktorý vystúpi s profesionálnou tanečnicou Luciou Hunčárovou. „Dostal som na starosť Luciu, mal by som ju naučiť tancovať. Vyzerá zatiaľ celkom šikovne a mohla by si osvojiť aj moju povestnú Pavláskovu nožičku,“ vyhlásil zabávač známy z relácie Na stojáka.

Cez dietológiu na súťaž hľadí moderátorka televízneho programu Jste to, co jíte Cajthamlová. „Tanec vedie veľmi efektívne k chudnutiu a ako každá pani v mojom veku mám nadbytočné cenťáky cez brucho. V tom úplne chudom páse som štíhla, mám v ňom krásnych sedemdesiat osem centimetrov, stále sa vojdem do veľkosti 38. Potom je ale pás, ktorému sa odborne hovorí antropometrický, a ten je metabolicky veľmi významný. V ňom by som si priala schudnúť šesť centimetrov,“ povedala.

V šiestich sériách súťaže sa po boku profesionálnych tanečníkov objavilo 48 slávnych osobností. Medzi víťaznými celebritami boli herec a spevák Roman Vojtek, akrobatický lyžiar Aleš Valenta, herečka Dana Batulková, herec Pavel Kříž a atlétka Kateřina Baďurová. Poslednou víťaznou dvojicou v roku 2013 boli herečka Anna Polívková a tanečník Michal Kurtis. O víťazoch rozhodovali pomocou SMS televízni diváci.

Súťaž StarDance, ktorá vychádza z formátu britskej BBC, patrí k najúspešnejším reláciám verejnoprávnej televízie. Finále súťaže v roku 2013 sledovalo 1,59 milióna ľudí starších ako 15 rokov. Vyhlásenie víťaza si nenechalo ujsť 1,87 milióna divákov. Keď sa tanečná súťaž v roku 2006 vysielala úplne prvýkrát, prilákala k obrazovkám 1,93 milióna ľudí.

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #návrat #Leoš Mareš #StarDance #Jitka Schneiderová #Leona Machálková #Kateřina Cajthamlová

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...