Ross z Priateľov mieri do sitkomu! Kto mu bude asistovať?

David Schwimmer bude účinkovať v pripravovanom sitkome britskej televíznej stanice Channel 4 s názvom Morning Has Broken.

04.10.2015 01:00
David Schwimmer, Lisa Kudrow a Jennifer Aniston Foto:
Herec David Schwimmer s kolegyňami Lisou Kudrow (vľavo) a Jennifer Aniston na archívnej snímke.
debata

Predstaví sa po boku herečky Julie Davis, ktorá sa zároveň postarala o námet a scenár.

Príbeh seriálu bude o zákulisí fiktívnej televíznej šou Good Morning… With Gail Sinclair, ktorej obľúbenosť postupne klesá. Tvorcovia si preto zavolajú na pomoc amerického televízneho producenta (Schwimmer), ktorý by mal pomôcť zvýšiť sledovanosť. Okrem neho sa v seriáli objaví dvojica moderátorov, ktorú stvárnia spomínaná Davis a britský komik Nick Mohammed.

Úloha televízneho producenta bude pre rodáka z New Yorku prvým pravidelným účinkovaním v sitkome, odkedy hral v seriáli Priatelia (1994 – 2004). „Roky som bol veľkým fanúšikom Julie a som nadšený, že mám konečne možnosť spolupracovať s ňou a Nickom na tak fantastickej komédii,“ uviedol 48-ročný Schwimmer vo vyhlásení. Channel 4 si objednal šesť 30-minútových epizód. Stanica by ich mala vysielať v roku 2016.

David Schwimmer sa preslávil predovšetkým ako Ross Geller v spomínanom seriáli Priatelia (1994 – 2004) Ďalej si zahral napríklad v snímkach 6 dní, 7 nocí (1998), Nadaný žiak (1998), Picking Up the Pieces (2000), Z ničoho len nič (2006), John Carter: Medzi dvoma svetmi (2012), The Iceman (2012) a tiež v miniseriáli Bratstvo neohrozených (2001). V animovanom filme Madagaskar (2005) a jeho ďalších dvoch pokračovaniach z rokov 2008 a 2012 prepožičal hlas žirafe Melmanovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Schwimmer #Morning Has Broken

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...