Kmotríkovej veľká premiéra v správach: Takto skvelo vyzerala!

Má svoju premiéru za sebou. Moderátorka Adriana Kmotríková sa v pondelok večer prvýkrát po dlhšej pauze posadila na moderátorskú stoličku v televíznom spravodajstve.

06.10.2015 11:33
debata (1)
Moderátorka Adriana Kmotríková v hlavných... Foto: TV JOJ
Moderátorka Adriana Kmotríková v hlavných správach televízie JOJ. Moderátorka Adriana Kmotríková v hlavných správach televízie JOJ.

Populárna blondínka, ktorej diagnostikovali začiatkom leta nádor na mozgu a ktorá musela podstúpiť operáciu na jeho odstránenie, sa pred divákmi objavila s novým krátkym účesom a úsmevom na perách. Jej vzhľad je aj výsledkom operácie a tiež liečby, ktorú stále podstupuje.

Napriek tomu však 45-ročná matka dvoch detí vyzerala veľmi pôvabne a sebavedomo. „Milí diváci, som rada, že sa s vami opäť stretávam. Dobrý večer,“ prihovorila sa Kmotríková z televíznej obrazovky.

O tom, že sa chce vrátiť pred kamery, rozhodla sama. Údajne aj z dôvodu, že to je pre ňu krok ako sa znovu zaradiť do bežného života a kolobehu.

Správa o tom, že Kmotríková má nádor na mozgu, zaskočila verejnosť v júli tohto roka. Stalo sa tak len pár týždňov po tom, ako moderátorka ukončila svoje účinkovanie v šou Tanec snov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #návrat #Adriana Kmotríková #Televízne noviny

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...