Úspech zombie seriálu nemá konca! Ďalšia sezóna je potvrdená

Obľúbený seriál Walking Dead (2010), známy aj pod názvom Živí mŕtvi, sa dočká aj siedmej sezóny.

01.11.2015 00:00
Michael Cudlitz ako Abraham a herečka Danai... Foto: ,
Herec Michael Cudlitz ako Abraham a herečka Danai Gurira ako Michonne v seriáli Walking Dead (Živí mŕtvi).
debata

Informovali o tom zástupcovia televízie AMC, ktorá v súčasnosti vysiela v USA šiestu sezónu. Predstavitelia AMC sa tiež rozhodli predĺžiť talkšou Talking Dead (2011), ktorá sa venuje akčnému seriálu. Siedma sezóna Walking Dead by mala na obrazovkách v USA odštartovať na budúci rok na jeseň.

Walking Dead vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana. Seriál sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili. Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom v podaní Andrewa Lincolna cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek.

Seriál si v roku 2011 vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál – dráma. Na konte má tiež 11 nominácií na Primetime Emmy, pričom dve premenil na víťazstvo. Od augusta AMC vysiela aj spinoff seriálu s názvom Fear the Walking Dead.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Televízia #diváci #pokračovanie #Živí mŕtvi #AMC

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....