Superdievča je nový miláčik Ameriky. Hore bez sa ukazovala už dávno

Seriál, v ktorom momentálne účinkuje, patrí medzi najprekvapujúcejšie hity televíznej sezóny v Amerike. A zdá sa, že z Melissy Benoistovej je nový miláčik krajiny.

11.11.2015 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Melissa Benoist sa predviedla hore bez... Foto: Profimedia
Herečka Melissa Benoist sa predviedla hore bez v seriáli Homeland. Herečka Melissa Benoist sa predviedla hore bez v seriáli Homeland.

Dvadsaťsedemročná herečka sa objavila v televíznych projektoch ako Glee, Zákon a poriadok či Dobrá manželka. V napínavom trilleri Homeland sa dokonca postarala o pikantný moment, keď odložila šaty. Je to však až projekt Supergirl, ktorý z texaskej rodáčky urobil nového miláčika televíznych obrazoviek.

Vo fantasy projekte televízie CBS stvárňuje Karu Zor-el, ktorá je jednou z posledných žijúcich potomkov obyvateľstva planéty Krypton a pokrvnou sesternicou Supermana. Podľa kritikov má nový seriál okrem fantasy prvkov aj dostatok humoru a nápadov, čím rozhodne prilákal a udržal milióny televíznych divákov.

Herečka Melissa Benoist počas návštevy Empire... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Melissa Benoist Visits The Empire State Building Herečka Melissa Benoist počas návštevy Empire State Building v rámci promoakcie k seriálu Supergirl.

Z Benoistovej, ktorá sa minulý rok objavila aj v oscarovom filme Whiplash, by sa vraj čoskoro mohla stať nová hviezda typu Emilia Clarke (tú preslávila Hra o tróny). Tak uvidíme. Zatiaľ si ju môžete pozrieť v civile. A na spomenutej „homelandovskej“ nahotinke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #hit #sexy #Supergirl #Melissa Benoist

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...