Mami, čo sa ti to stalo? Dobitá a skrvavená Jovovich sa hrá s dcérkou

Herečka Milla Jovovich priviedla v apríli tohto roka na svet druhú dcérku. Termíny však nepustia a tak materskú dovolenku vymenila za nakrúcanie.

24.11.2015 17:52
debata

Thanks @chrissbrenner for this adorable shot of me and the Smush on set today! #dashieledan #residentevilthefinalchapter #capetowndiary

Fotka uverejnená používateľom Milla Jovovich (@millajovovich),

Ukrajinská rodáčka dokončuje momentálne ďalší film zo série Resident Evil, pri ktorej sa kedysi zoznámila so súčasným manželom a otcom jej detí – režisérom Paulom W.S. Andersonom. Hoci na pomoc v starostlivosti o mladšiu dcéru, len sedemmesačnú Dashiel si zabezpečila opatrovateľku, dievčatko sa snaží vidieť čo najčastejšie. A tak je aj na filmovom pľaci veselo.

Tridsaťdeväťročná herečka a bývalá topmodelka sa na svojom Instagrame podelila o momentky z návštevy malej dcérky pri nakrúcaní. A výsledok vyznieva celkom humorne – hoci možno trošku bizarne.

Milla Jovovich je totiž zachytená v plnom maskovaní. Vyzerá ako skrvavená a od modrín po ťažkom boji. Napriek tomu sa však usmieva spokojne ležiac vedľa svojho malého pokladu. Nie je pritom jedinou herečkou, ktorá musela skĺbiť materské povinnosti s nakrúcaním. Nedávno svoje dieťa priviedla na svet aj Ali Larter. Spolu s ňou pózuje Jovovich na ďalšej momentke…

When babies attack. #onsetwithmama #BTS #residentevilthefinalchapter #capetowndiary

Fotka uverejnená používateľom Milla Jovovich (@millajovovich),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Instagram #nakrúcanie #Milla Jovovich #Resident Evil

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...