Evelyn z Dva a pol chlapa prekvapila: Mám vzťah so ženou

Americká herečka Holland Taylor, známa najmä ako Evelyn Harper zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015), prezradila, že má dlhodobý vzťah so ženou.

01.12.2015 17:01
Holland Taylor Foto: ,
Herečka Holland Taylor na archívnom zábere z Emmy Awards.
debata

Sedemdesiatdvaročná predstaviteľka matky bratov Harperovcov to vyhlásila počas rozhovoru pre americkú rozhlasovú stanicu WNYC. Meno partnerky nechcela uviesť, priznala však, že ide o výrazne mladšiu ženu. „Je medzi nami veľmi veľký vekový rozdiel. Som si istá, že to veľa ľudí šokuje,“ uviedla.

Taylor vzápätí objasnila, že nejde o zverejnenie jej orientácie, keďže svoj život vždy žila priamo. „Nerada hovorím o svojich vzťahoch, pretože o nich nerada rozprávam politicky. Nechcem to riešiť takým spôsobom. Myslím si, že v tejto krajine sa k tomu všetci staviame absurdne. A preto je pre mňa zvláštne, keď sa vyjadrujem o svojich vzťahoch či niekom, s kým sa istý čas vídam. Rada by som totiž o tom rozprávala bez toho, aby som sa musela pozastaviť a povedať, že som sa k niečomu verejne priznala. Nie, nevyšla som s pravdou von, pretože ja som pravdu nikdy neskrývala. Žijem otvorene,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #žena #Dva a pol chlapa #Holland Taylor #lesbička

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...