Andy Kraus: Éra seriálov sa nekončí, ale momentálne rezonujú iné programy

Známy scenárista pripravuje novinku, na obrazovky by sa mala dostať na jar.

19.01.2016 10:00
Herec, scenárista a producent Andy Kraus. Foto: ,
Herec, scenárista a producent Andy Kraus.
debata

Andy Kraus sa podpísal pod úspešný denný seriál Panelák, ktorému diváci vydržali byť verní v rokoch 2008 až 2015. V roku 2015 JOJ-ka priniesla na obrazovky novinku z dielne Krausa, komediálny seriál Dvojičky. Projekt so Sväťom Malachovským v hlavnej úlohe sa dočkal dvanástich častí. Ani po ich skončení známy scenárista neoddychuje a pripravuje nový projekt. Podľa jeho slov by sa mal na obrazovky dostať na jar.

„Mám blízko k humou, ku komike a hoci Panelák by som neoznačil za komediálny seriál, aj v ňom bol v značnej miere humor prítomný. A myslím si, že aj to bol dôvod, prečo ho mali diváci v obľube tak dlho,“ opisuje Kraus a pokračuje: „Momentálne pripravujem komediálny seriál, v ktorom sa v hlavných úlohách objavia herci ako Božidara Turzonovová, Matej Landl, Zuzana Mauréry, Marián Miezga a Kristína Greppelová.“ Spomínaná zostava pred kamerami stvárňuje bláznivú rodinu, ktorej členovia žijú pod jednou strechou. A takéto spolunažívanie je zdrojom malých či väčších konfliktov a humorných scén. Jojka by mala ponúknuť 40 častí.

Zároveň Kraus uvádza, že čo sa televíznej zábavy týka, momentálne u divákov skôr rezonujú šou programy, v ktorých vystupujú herci ako súťažiaci či pozvaní hostia. „Teraz je takých programov veľa, ale nemyslím si, že éra seriálov sa na Slovensku končí. Popularita seriálov síce prichádza v istých vlnách, na druhej strane, diváci ich budú mať radi vždy. Teraz je to možno slabšie, ale rozhodne nepovedali posledné slovo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #seriál #Panelák #dvojičky #Andy Kraus #šou program

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...