Ženy z rodu Gilmorovcov (a ostatné) sa dočkali: Vráti sa aj tento fešák

Americký herec Milo Ventimiglia si zahrá v pripravovaných nových častiach seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007).

12.02.2016 11:00
Milo Ventimiglia Foto: ,
Herec Milo Ventimiglia na archívnom zábere.
debata

Jeho návrat do šou ohlásila spoločnosť Netflix v stredu 10. februára. Tridsaťosemročný rodák z Anaheimu sa v seriáli pravidelne objavoval v druhej a tretej sezóne pôvodnej série ako Jess Mariano, priateľ Rory Gilmore, pričom si zahral aj v pár epizódach štvrtej a šiestej sezóny. Ventimiglia je tak už desiatym potvrdeným pôvodným protagonistom a druhým priateľom hlavnej hrdinky, ktorý sa objaví aj v nových epizódach.

V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow, sa opäť predstavia pôvodné hlavné predstaviteľky Lauren Graham (Lorelai Gilmore) a Alexis Bledel (Rory Gilmore). Svoje úlohy si zopakujú aj mnohí ďalší pôvodní predstavitelia, prekvapením však je, že bude chýbať herečka Melissa McCarthy. Tej údajne rolu tvorcovia neponúkli.

Štyri nové 90-minútové časti vzniknú pre spoločnosť Netflix pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Pôvodná tvorkyňa seriálu bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Oficiálny názov novinky zatiaľ nie je známy.

Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory. Okrem už spomínaných si v ňom zahrali napríklad aj Jared Padalecki či Melissa McCarthy. Lauren Graham si za výkon v seriáli v roku 2002 vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #návrat #postava #Ženy z rodu Gilmorovcov #Milo Ventimiglia

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...