Najintímnejší moment kariéry! Penelope Cruz hore bez a bez prsníka

Keď sa hollywoodske krásky vyzlečú na filmovom plátne, vždy je okolo toho veľa rozruchu. V prípade Penelope Cruzovej však platí, že nahota nebola rozhodne samoúčelná.

12.02.2016 00:00
debata
zväčšiť Herečka Penelope Cruz na zábere z filmu Ma Ma. Foto: Profimedia
Herečka Penelope Cruz na zábere z filmu Ma Ma. Herečka Penelope Cruz na zábere z filmu Ma Ma.

Španielska rodáčka, ktorá oslávila 42. narodeniny, nakrúca na oboch stranách Atlantiku, no práve snímka z domácej produkcie jej ponúkla príležitosť na výnimočnú úlohu. V drámédii Ma Ma stvárnila ženu, ktorá bojuje s rakovinou prsníka a po amputácii sa vyrovnáva so životom a zmenou hodnôt, ktorá v jej živote nastala.

Pre rolu hlavnej hrdinky neváhala dvojnásobná mama odhodiť zábrany a šaty a pred kamerou sa objaviť hore bez. No nejde len o momenty, kde by (na radosť mužských fanúšikov) herečka predvádzala svoje poprsie. V scénach filmu sa totiž objavuje už aj ako vyliečená pacientka s amputovaným prsníkom, ktorý tvorcovia vyrobili s pomocou špeciálnych efektov.

Cruz sa tak na plátne ukázala v podobe, ktorá býva často tabuizovaná a ktorú mnoho žien po prekonaní rakoviny prsníka považuje za najväčší fyzický hendikep. Herečka sa v nedávnom rozhovore vyznala, že charakter vo filme bol asi ten najúžasnejší, aký dostala možnosť hrať. Za rolu vo filme Ma Ma získala aj nomináciu na filmové ceny Goya, ktoré sa rozdávali uplynulý víkend. Trofej si však nakoniec domov odniesla jej konkurentka.

Herečka momentálne propaguje film Zoolander 2, v ktorom stvárnila rolu tajnej agentky.

Herec Ben Stiller a jeho manželka Christine...
Herci Owen Wilson (zľava), Will Ferrell a Ben...
+21Herci Owen Wilson (vľavo) a Ben Stiller kráčajú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Penelope Cruz #rakovina prsníka

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...