Oprah Winfrey znovu pred kamerou. Nebude spovedať, ale hrať!

Americká televízna moderátorka Oprah Winfrey si opäť vyskúša herecký chlebíček.

04.05.2016 18:34
Oprah Winfrey Foto: ,
Moderátorka a podnikateľka Oprah Winfrey.
debata

Známa televízna persóna sa predstaví v pripravovanej snímke The Immortal Life of Henrietta Lacks, ktorá je adaptáciou rovnomennej knihy Rebeccy Skloot z roku 2010. Šesťdesi­atdvaročná rodáčka z mesta Kosciusko v štáte Mississippi sa spolu s autorkou publikácie a Alanom Ballom pod projekt spoločnosti HBO Films, ktorá patrí pod televíziu HBO, podpíše aj ako výkonná producentka.

Snímka približuje skutočný príbeh Henrietty Lacksovej, z ktorej buniek rakoviny krčka maternice vedci v roku 1951 vytvorili líniu prvých nesmrteľných buniek zvaných HeLa. Winfrey stvárni jej dcéru Deborah Lacks, ktorá sa zaoberá tým ako neoprávnený zber rakovinových buniek jej matky viedol k nebývalým objavom. Projekt, ktorý začnú nakrúcať v lete, budú konzultovať Henriettini synovia Zakariyya Rahman a David Lacks, Jr. spolu s jej vnučkou Jeri Lacksare.

Oprah Winfrey hrala napríklad vo filme Purpurová farba (1985), ktorý jej vyniesol nominácie na Oscara i Zlatý glóbus. Predstavila sa aj v snímkach Milovaná (1998) a Komorník (2013), či historickej dráme Selma (2014). V roku 2012 jej americká Akadémia filmových umení a vied udelila humanitárnu cenu Jeana Hersholta.

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #film #projekt #Oprah Winfrey

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...