Jeff Goldblum doplní obsadenie tretieho filmu o Thorovi

Americký herec Jeff Goldblum sa predstaví v pripravovanom akčnom filme Thor: Ragnarok.

24.05.2016 08:20
2016 Safe Kids Day - Arrivals Foto: ,
Herec Jeff Goldblum počas charitatívnej akcie Safe Kids Day.
debata

Oznámila to spoločnosť Marvel Studios, ktorá zároveň zverejnila viacero postáv, ktoré už skôr oznámení herci v projekte stvárnia. Šesťdesiattriročný rodák z Pennsylvánie sa predstaví ako Grandmaster, vyššie kozmické stvorenie, ktoré sa zahráva s menej významnými stvoreniami, medzi ktorými sú napríklad aj ľudia.

Ku Goldblumovi sa tiež pridali novozélandský herec Karl Urban, ktorý si zahrá asgardského bojovníka Skurgea a Američanka Tessa Thompson. Tá sa predstaví ako Valkýra. Austrálska herečka Cate Blanchett stvárni hlavnú zápornú postavu, ktorá sa volá Hela. Štúdio tiež znova potvrdilo, že sa v projekte predstaví aj Mark Ruffalo v úlohe vedca Brucea Bennera a jeho alter ega obra Hulka, pričom do filmu sa vrátia pôvodní predstavitelia severských bohov Chris Hemsworth, ktorý hrá Thora, Tom Hiddleston ako Loki, Anthony Hopkins ako Odin a Idris Elba. Ten si znova zahrá Heimdalla, strážcu mýtického mostu do iných svetov.

Prvý film o Thorovi sa dostal do kín v roku 2011. O dva roky neskôr nasledovalo pokračovanie s podtitulom Temný svet. Tretí film má americkú premiéru naplánovanú na 3. novembra 2017. Réžie snímky sa ujme Novozélanďan Taika Waititi, ktorý sa zaslúžil o vznik filmov ako Boy (2010) alebo Čo robíme v temnotách (2014). Na scenári v súčasnosti pracuje Stephany Folsom, ktorá má prerobiť pôvodnú verziu Christophera Yosta a Craiga Kylea.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Thor #rola #Jeff Goldblum

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...