Prísľub herečky fanúšikom: Vrátim vám váš obľúbený seriál!

Herečka Hayley Atwell sa vyjadrila, že urobí všetko pre to, aby sa seriál Agent Carter (2015 - 2016) vrátil späť na obrazovky.

06.06.2016 11:38
Hayley Atwell Foto: ,
Britská herečka Hayley Atwell.
debata

„Milujem ľudí, ktorí pracovali na tomto projekte. Bolo by pre mňa cťou vrátiť seriál fanúšikom,“ napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter 34-ročná Angličanka, ktorá v seriáli stvárňovala hlavnú postavu, agentku Peggy Carter.

Internetovú petíciu za obnovenie seriálu na populárnej internetovej platforme Netflix podpísalo už viac ako 117-tisíc fanúšikov. Atwell sa na konferencii MegaCon na Floride vyjadrila, že túto petíciu plne podporuje. Tiež prezradila, že by mala záujem nakrútiť samostatný film o Peggy Carter.

Seriál vyradila zo svojho vysielania americká televízia ABC po dvoch sezónach. Jeho návratu by sa potešil aj anglický herec Dominic Cooper, ktorý v projekte stvárňoval vynálezcu a obchodníka Howarda Starka.

„Či to bude na Netflixe alebo niekde inde, či pôjde o presne ten istý seriál alebo niečo iné, jeho postavy ešte určite uvidíte. O tom nepochybujem,“ povedal pre britský denník Evening Standard.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #návrat #petícia #Hayley Atwell

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...