Nebezpečný (holý) zadok? V televízii sú hrozivejšie veci, vraví Hiddleston

Herec Tom Hiddleston je idolom mnohých žien a momentálne vyvoláva záujem aj ako nový priateľ speváčky Taylor Swiftovej či ašpirant na rolu Jamesa Bonda.

23.06.2016 08:00
Tom Hiddleston Foto: ,
Herec Tom Hiddleston na vyhlásení britských televíznych cien.
debata

Popri tom všetkom sa však Hiddleston len pred pár mesiacmi stal aj hviezdou televíznej série Night manager, v ktorej tiež stvárnil špióna. Ako prezradil pre magazín W, momentálne by vraj z neho bol už zlý špión, lebo každý vie, kto je. „Ale režisérka Susanne Bier povedala, že som veľmi dobrý v udržiavaní tajomstiev,“ vysvetlil s úsmevom.

Prekvapivý moment mu však prinieslo vysielanie spomenutého projektu v americkej televízii. Herec totiž v jednom zábere odhalil pozadie, čo bolo z epizódy vystrihnuté. „Bol som poriadne prekvapený, keď som sa to dozvedel. Rád by som povedal, že môj zadok nie je nebezpečný. Existuje veľa omnoho omnoho nebezpečnejších veci, ktoré ľudia s radosťou pustia do vysielania,“ konštatoval britský rodák. „Neviem, čo to hovorí o svete, v ktorom žijeme, ale pravdepodobne to niečo napovedá,“ doplnil 35-ročný Hiddleston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Televízia #vystrihnutie #Tom Hiddleston #Night Manager

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...