Pridrahý? Prečo sa Will Smith neobjavil v novom Dni nezávislosti...

Od štvrtka sa aj v slovenských kinách premieta nový film Deň nezávislosti s podtitulom Nový útok. Hoci réžiu mal znovu na starosti Roland Emmerich, diváci už neuvidia Willa Smitha ako v kultovom prvom filme spred dvadsiatich rokov.

25.06.2016 15:00
Will Smith na archívnom zábere. Foto: ,
Will Smith na archívnom zábere.
debata (2)

Hoci nemecký rodák Emmerich pôvodne tvrdil, že dôvodom bol príliš vysoký honorár afroamerického herca, následne celú vec viac vysvetlil. Dôvodom bol nedostatok času, ale tiež celkom iný príbeh než na začiatku.

„Prvý scenár, s ktorým sme chceli pracovať, bol úplne iným príbehom a bol aj s Willom Smithom. Nebola tam žiadna nová generácia, alebo niečo podobné, išlo o klasický príbeh otec-syn, ale keď to nefungovalo, povedal som, pozrime sa na iné možnosti,“ vysvetlil Emmerich pre reláciu na Youtube HeyUGuys.

Dodal, že zhruba pred dvoma rokmi stretol dvojicu mladých scenáristov, ktorí prišli s nápasom, že celý Deň nezávislosti musí stáť na novej, mladej generácii a to bol podľa režiséra ten pravý ťah, ako zabodovať. Aj preto do príbehu pribudlo množstvo mladých a nových tvárí, v ktorých čele stojí populárny Liam Hemsworth.

Smitha, ktorý napokon vo filme neúčinkuje, však diváci tiež uvidia toto leto – konkrétne v novinke Suicide Squad, kde si zahral jedného zo „zlosynov“ so špeciálnymi schopnosťami, ktorí sú nútení zachrániť svet.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dôvod #mladá generácia #rola #Will Smith #Roland Emmerich

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...