Hviezda Pohotovosti bojuje o manžela. V novom filme

Americká herečka Julianna Margulies sa predstaví v pripravovanej snímke Three Christs.

26.06.2016 14:18
Julianna Marguiles Foto: ,
Herečka Julianna Marguiles.
debata

Päťdesiatročná rodáčka zo štátu New York, ktorú diváci poznajú najmä zo seriálov Pohotovosť či Dobrá manželka, stvárni manželku a bývalú sekretárku hlavného hrdinu, lekára Miltona Rokeacha, ktorého bude hrať Richard Gere. Hoci svojho manžela, s ktorým má dve dcéry, podporuje, upodozrieva ho z nevery s atraktívnou asistentkou. Spraví teda všetko pre to, aby o ňu Milton nestratil záujem.

Príbeh novinky sa bude odohrávať na konci 50. rokov minulého storočia v psychiatrickej liečebni v Michigane. Milton Rokeach tam má vykonať experiment na troch paranoidných, schizofrenických pacientoch, ktorí si myslia že sú Ježiš Kristus. Tých si zahrajú Peter Dinklage, Bradley Whitford a Walton Goggins.

Film vznikne na motívy knihy The Three Christs of Ypsilanti (1964) spomínaného Miltona Rokeacha. O réžiu sa postará Jon Avnet, ktorý pracoval napríklad na snímkach Vyprážané zelené paradajky (1991) alebo Povstanie (2001). Šesťdesiatšesťročný filmár sa v prípade Three Christs podieľa aj scenári, ktorý píše s Ericom Nazarianom. Nakrúcanie by sa malo začať v polovici júla v New Yorku.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #rola #Julianna Margulies

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...