Eva Green: Hanbím sa a zároveň vyzliekam. To je hodné terapie

Pred pár dňami sa fanúšikovia seriálu Penny Dreadfull nadobro rozlúčili s projektom aj jeho hlavnými hrdinami. Nové časti sa už nakrúcať nebudú. Ale hlavná ženská hviezda Eva Green sa nenudí.

28.06.2016 13:00
debata
Herečka Eva Green na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Eva Green prišla v kreácii od Elieho Saaba Herečka Eva Green na archívnom zábere.

Tridsaťpäťročná kráska, ktorej mamou je slávna francúzska herečka Marlene Jobért, dokončila film s názvom Miss Peregrine's home for peculiar children pod režijným vedením Tima Burtona. V rozhovore pre magazín W sa hviezda zdôverila, že príbeh je pre ňu čosi ako temná Mery Poppins. „Miss Peregrine má schopnosť manipulovať s časom a svoje sily využíva na ochranu detí. Zabíjala by pre ne, čo vlastne aj robí. A bola to veľká zábava,“ vyhlásila herečka.

Keď sa pred pár dňami definitívne potvrdilo, že tretia séria projektu Penny Dreadful, je posledná, herečka pre médiá uviedla, že jej postava bude nesmierne chýbať. „Bude dosť ťažké nechať ju za sebou, oslobodiť sa od nej. Pre herca je dar možnosť hrať taký nádherný charakter a ja som to šťastie mala,“ uviedla Green, ktorú diváci často vidia na filmovom plátne celkom obnaženú.

zväčšiť Herečka Eva Green ako hrdinka Vanessa Ives pri... Foto: SITA/AP, Jonathan Hession
Herečka Eva Green ako hrdinka Vanessa Ives Herečka Eva Green ako hrdinka Vanessa Ives pri nakrúcaní seriálu Penny Dreadful s tvorcom Johnom Loganom.

Aj k tomu sa vyjadrila v rozhovore pre W Magazine. Povedala, že to je podľa nej vlastne veľký paradox. „Som celkom hanblivý človek a zároveň sa dokážem odhaľovať doslova pred tisíckami ľudí. Skutočne nerozumiem tomu, prečo to robím. Možno by som mala ísť na terapiu,“ dodala s humorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #nahota #rola #Eva Green #Tim Burton #Penny Dreadful

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....