Ďalší návrat do slávnej série: V Transformers 5 bude aj Tyrese Gibson

Americký herec a spevák Tyrese Gibson potvrdil, že v pripravovanej piatej časti filmovej série Transformers s podtitulom The Last Knight opäť stvárni seržanta Roberta Eppsa.

29.06.2016 09:45
Tyrese Gibson Foto: ,
Herec Tyrese Gibson na akcii GQ Men of the Year Party minulý rok v decembri.
debata

Rodák z Los Angeles tak spravil v pondelok prostredníctvom služby Instagram, keď zverejnil fotografiu a krátke video, na ktorých je spolu s režisérom série Michaelom Bayom.

„Hovorí sa, že… Nie… Robert Epps je späť! Leto 2017 sa práve stalo ešte zaujímavejším!,“ napísal 37-ročný Gibson, ktorý si už zahral v snímkach Transformers (2007), Transformers – Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011), avšak v štvrtej časti s názvom Transformers: Zánik (2014) sa neobjavil.

Herec pritom už v nedeľu počas rozhovoru na udeľovaní BET Awards prezradil, že sa v novinke ukáže, avšak nešpecifikoval, v akom rozsahu sa bude na nej podieľať. V očakávanom sci-fi sa opäť predstaví aj Josh Duhamel, ktorý si podobne ako Gibson zahral aj v prvých troch častiach.

Okrem nich sa v titule ukážu aj Isabela Moner či Mark Wahlberg, ktorý do série vstúpil filmom Transformers: Zánik. Tvorcovia tiež nedávno potvrdili účasť waleského herca Anthonyho Hopkinsa, ktorého úloha však zatiaľ nie je známa. Americká premiéra je predbežne naplánovaná na 23. júna 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #piaty film #rola #Transformers #Tyrese Gibson #seržant

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...