Dokončili štvrtú sériu Sherlocka. Diváci si musia počkať do januára

Tvorcovia kriminálneho seriálu Sherlock (2010) dokončili nakrúcanie pripravovanej štvrtej sezóny.

07.08.2016 15:46
Benedict Cumberbatch, Sherlock Holmes Foto:
Herec Benedict Cumberbatch ako moderný Sherlock Holmes.
debata

Prostredníctvom služby Instagram o tom informoval režisér Benjamin Caron, ktorý sa postaral o réžiu tretej a zároveň poslednej epizódy novej série. Caron na Instagrame zverejnil fotografiu klapky z nakrúcania, pričom k fotke napísal „Ukončili sme natáčanie štvrtej série Sherlocka."

S nakrúcaním nových epizód začali v máji a koncom júla potom tvorcovia na festivale Comic-Con v San Diegu zverejnili teaser trailer novej série. Jedenapolminútová ukážka, v ktorej sa okrem hlavných hrdinov ukázal aj zatiaľ neznámy zloduch v podaní Tobyho Jonesa, je dostupná aj prostredníctvom služby YouTube.

Vo videu tiež možno vidieť Sherlockovho úhlavného nepriateľa Moriartyho, pričom ukážky naznačujú, že sa seriál bude odohrávať aj mimo Londýna, kde titulný hrdina rieši väčšinu svojich prípadov. Štvrtá séria obľúbeného projektu sa dostane na televízne obrazovky v januári 2017.

Seriál Sherlock, ktorého tvorcami sú Steven Moffat a Mark Gatiss, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doyla, detektíva Sherlocka Holmesa, z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Tretiu sériu vysielala televízia BBC po dvoch rokoch čakania v januári 2014. Tento rok v januári sa na obrazovky dostal špeciál s podnázvom The Abominable Bride.

Nakrúcanie dlho spomaľovala predovšetkým pracovná zaneprázdnenosť oboch predstaviteľov hlavných úloh, Benedicta Cumberbatcha (Holmes) a Martina Freemana (Watson). Seriál predvlani získal sedem cien Primetime Emmy vrátane trofejí pre Cumberbatcha a Freemana a taktiež pre Moffata v kategórii Najlepší scenár miniseriálu, televízneho filmu alebo dramatického špeciálu.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #nakrúcanie #dokončenie #Sherlcok

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...