Nenásytný Cruise?! Kvôli jeho platu zastavili pokračovanie akčného hitu

Predstavitelia americkej filmovej spoločnosti Paramount Pictures pozastavili prípravy na produkciu šiestej snímky z akčnej série Mission: Impossible.

22.08.2016 08:00
Tom Cruise Foto: ,
Americký herec Tom Cruise na vyhlásení cien BAFTA.
debata

Dôvodom je, že sa chcú najprv dohodnúť na plate herca Toma Cruisa, ktorý stvárňuje Ethana Hunta. Ako pre magazín The Hollywood Reporter uviedlo viacero nemenovaných zdrojov, 54-ročný Cruise chce údajne za pripravovanú novinku dostať rovnakú alebo vyššiu sumu ako za snímku The Mummy spoločnosti Universal Pictures, ktorú momentálne nakrúca v Londýne.

Produkcia Mission: Impossible 6 sa mala pôvodne začať v novembri, pre problémy so scenárom ju však museli posunúť na január budúceho roka. Scenár novinky v súčasnosti píše filmár Christopher McQuarrie, ktorý sa postará aj o réžiu. Stane sa tak stane prvým režisérom, ktorý nakrúti viac než jeden diel tejto série.

McQuarrie už totiž režíroval predchádzajúci diel Mission Impossible: Národ grázlov (2015), pričom bol taktiež autorom scenára. Okrem Cruisa zatiaľ tvorcovia potvrdili aj účasť Rebeccy Ferguson, ktorá si zopakuje úlohu Ilsy Faust.

debata chyba
Viac na túto tému: #plat #nakrúcanie #Tom Cruise #Mission: Impossible #zastavenie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...