Na to zabudnite! Britney Spears odmieta životopisný film

Americká speváčka Britney Spears sa nechce podieľať na pripravovanej životopisnej snímke, ktorú o nej plánuje nakrútiť televízia Lifetime.

26.08.2016 11:00
Speváčka Britney Spears. Foto: ,
Speváčka Britney Spears.
debata

Vo štvrtok o tom informoval jej hovorca, ktorý tiež uviedol, že interpretka daný projekt neschvaľuje. “Britney Spears sa na životopisnom filme od Lifetime nebude nijakým spôsobom podieľať a ani naň nedala povolenie,” uviedol v stanovisku pre magazín Us Weekly.

Dvojhodinová snímka s pracovným názvom Britney prerozpráva príbeh speváčkinej cesty k sláve vrátane jej úspechov a pádov. Okrem iného ukáže jej rozchod so spevákom Justinom Timberlakeom, rozvod rodičov či dve nevydarené manželstvá. V titulnej úlohe sa predstaví austrálska herečka Natasha Bassett, ktorá je známa napríklad z filmu Ave, Caesar! (2016). Nakrúcanie novinky odštartuje v septembri, pričom na televízne obrazovky by sa mala dostať na budúci rok. V minulosti Lifetime nakrútil filmy o celebritách ako Whitney Houston a Brittany Murphy alebo seriáloch Konečne zvoní (1989 – 1992) a Beverly Hills 90210 (1990 – 2000).

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Britney Spears #Lifetime

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...