Cuky a Luky majú vlastný film! Máme prvé zábery z nakrúcania

Priaznivci komickej dvojice Cuky a Luky v podaní slovenských herečiek Zuzany Šebovej a Petry Polnišovej sa onedlho dočkajú celovečernej komédie.

28.09.2016 09:59
debata
Herečky Petra Polnišová (vľavo) a Zuzana Šebová... Foto: ITAFILM
Petra Polnišová (vľavo) a Zuzana Šebová Herečky Petra Polnišová (vľavo) a Zuzana Šebová - predstaviteľky Cuky a Luky počas prvej klapky nakrúcania celovečerného filmu Cuky a Luky.

Film ponúkne príbeh o začiatku ich priateľstva. Novinka s pracovným podtitulom Na život a na smrrrť vzniká v produkcii Dana Dangla, ktorý sa už od začiatku spolupodieľa na príbehoch o známych afektovaných slečnách.

Štyridsaťjedenročný rodák z Bratislavy prezradil, že snímka divákov prekvapí, keďže sa bude podstatne líšiť od epizód, ktoré poznajú z televíznych obrazoviek. „Nepôjde o súbor skečov, na ktoré ste boli zvyknutí, ale o riadny celovečerný film,“ priblížil jeden zo scenáristov a režisérov zábavného programu Kredenc (2014).

Herečky Petra Polnišová (vľavo) a Zuzana Šebová... Foto: ITAFILM
Petra Polnišová (vľavo) a Zuzana Šebová Herečky Petra Polnišová (vľavo) a Zuzana Šebová - predstaviteľky Cuky a Luky.

„Myslím si, že na Slovensku dlhodobo chýbajú komédie a cítiť, že je po nich veľký dopyt. Preto sme sa rozhodli využiť potenciál Cuky a Luky a z tohto fenoménu vytvoriť celovečerný film,“ dodal.

Na snímke o Cuky a Luky sa režisérsky podieľa Čech Karel Janák, známy aj vďaka úspešnej komédii Snowboarďáci (2004) a jej voľnému pokračovaniu Rafťáci (2006). Za kameru sa postavil Tomáš Juríček, ktorý pracoval na snímkach Milujem ťa viac (2009) či Kandidát (2013).

zväčšiť Nakrúcanie celovečerného filmu Cuky a Luky. Foto: ITAFILM
Nakrúcanie celovečerného filmu Cuky a Luky. Nakrúcanie celovečerného filmu Cuky a Luky.

S nakrúcaním očakávanej komédie by mali skončiť v polovici novembra, na plátna kín ju plánujú uviesť už na jar budúceho roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #dvojica #Dano Dangl #Petra Polnišová #Zuzana Šebová #Cuky a Luky

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...