Súboj oceľových svalov slovenských sexidolov: Aha, takto ich napínajú!

Nový televízny projekt Za sklom spojil na televíznej obrazovke dva z najväčších mužských sexidolov - hercom Jána Koleníka a Tomáša Maštalíra.

30.09.2016 00:00
debata
Herec Ján Koleník ako hrdina novej kriminálky... Foto: Marian Datko
Herec Ján Koleník ako hrdina novej kriminálky TV JOJ - projektu Za sklom Herec Ján Koleník ako hrdina novej kriminálky TV JOJ - projektu Za sklom

V kriminálnej minisérii, pod ktorou sú podpísaní režiséri Peter Bebjak a Róbert Šveda, sa obaja herci predstavili v stredu večer prvýkrát ako príslušníci špeciálnej kriminalistickej jednotky. A hneď ukázali aj dôvod, prečo ich tvorcovia do hlavných úloh vybrali.

Herec Ján Koleník v boxerskom súboji v novom...
Herec Tomáš Maštalír.
+3Herec Ján Koleník mieri do Markízy a bude...

Urastení, vyšportovaní, patrične drsní a pohybovo zdatní – Maštalír a Koleník spoločne zvládli bitkársku (hoci trochu choreografickú) scénku, ale aj akciu v teréne či horúce chvíľky vo vírivke s prostitútkami. Tak ako im predpisoval scenár. Najmä na Tomášovi Maštalírovi je vidieť, že pre rolu prešiel istou vizuálnou premenou. Hoci športu holduje už roky, teraz sa s kolegom z dosiek SND Koleníkom ešte viac zoceľovali a absolvovala tvrdý tréning, aby na obrazovke pôsobili vierohodne.

Kombinácia dvojice hercov, ktorých najmä ženské fanúšičky doteraz vyhľadávali skôr v ľahšom žánri, zaúčinkovala aj na televíznych divákov. Prvú epizódu nového projektu TV JOJ si pozrelo 463-tisíc divákov, čím ovládol stredajšiu sledovanosť.

Herec Tomáš Maštalír ako hrdina novej... Foto: Marian Datko
Tomáš Maštalír Herec Tomáš Maštalír ako hrdina novej kriminálky TV JOJ - projektu Za sklom

Ostáva dúfať, že po tom, čo hneď v prvej časti prišiel o život ďalší zo slovenských idolov, herec Juraj Loj, diváci odchádzať nezačnú. Prvá časť naznačila, že by to bola škoda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #forma #Tomáš Maštalír #Ján Koleník #svaly #Za sklom

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...