Nekonečná zombie sága? Živí mŕtvi sa vrátia aj ôsmou sezónou

Predstavitelia americkej televízie AMC oznámili, že seriál Walking Dead (2010), známy aj pod názvom Živí mŕtvi, sa dočká aj ôsmej sezóny.

17.10.2016 16:06
Michael Cudlitz ako Abraham a herečka Danai... Foto: ,
Herec Michael Cudlitz ako Abraham a herečka Danai Gurira ako Michonne v seriáli Walking Dead (Živí mŕtvi).
debata

Spravili tak týždeň pred začiatkom siedmej série, ktorú začnú v USA vysielať v nedeľu 23. októbra. Ôsma sezóna bude mať šestnásť epizód a na televízne obrazovky by sa mala dostať na jeseň 2017.

Vedenie AMC sa okrem toho rozhodlo predĺžiť aj talkshow Talking Dead (2011) o seriáli Walking Dead a jeho spinoffe Živí mŕtvi: Počiatok konca (2015).

Walking Dead vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana, pričom sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili.

Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom v podaní Andrewa Lincolna cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek. Projekt si v roku 2011 vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál – dráma. Na konte má tiež 15 nominácií na Primetime Emmy, pričom dve z nich premenil na víťazstvo.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #pokračovanie #sezóna #Živí mŕtvi

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...