Keď vás v seriáli zabijú, je to strašný šok, tvrdí hrdina Walking Dead

Premiéra prvej epizódy novej série seriálu Živí mŕtvi (Walking Dead) priniesla šokujúcu smrť jednej z hlavných postáv. Ako však uviedol herec Norman Reedus, jeden z hrdinov seriálu, nikto nie je v bezpečí.

25.10.2016 08:00
Herec Norman Reedus. Foto: ,
Herec Norman Reedus.
debata

Pre magazín Popcorn vyhlásil 47-ročný herec, že „v tomto seriáli nikto, ale naozaj nikto nie je v bezpečí“. Narážal tak na šokujúce odchody hlavných postáv, ktoré prichádzajú s každou novou sériou. O ich smrti sa pritom vraj herci často dozvedia až na poslednú chvíľu.

„Kedysi sme dostali kopec scenárov v predstihu a potom sa naša šou stala populárnou. Dnes vieme, ako veci dopadnú, až v poslednej minúte. V podstate sme stále na telefóne a čakáme,“ opísal Reedus, ako hercom oznamujú, že ich postava končí. „Ale vlastne nám to istým spôsobom pomáha. Pripomína to skutočný život. Vždy máte pocit, že na ľudí okolo máte viac času. Ale nikdy neviete, kedy to príde a ten čas sa pominie. Keď sa tak stane, je to obrovský šok,“ dodal Reedus.

Seriál Walking Dead odštartoval v nedeľu 23. októbra siedmu sériu. Tvorcovia potvrdili už aj to, že sa bude nakrúcať ešte ôsma séria, v ktorej sa hrdinovia snažia zvládnuť život v „post-apokalyptickom“ svete plnom zombies. Najväčším nepriateľom sa však paradoxne stávajú živí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #smrť #koniec #šok #Živí mŕtvi #Norman Reedus

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...