Panda a film? Herečka Rebecca Ferguson vie, o čom je reč

Švédska herečka Rebecca Ferguson si zahrá v snímke The Lady and the Panda.

31.10.2016 10:30
Rebecca Ferguson Foto: ,
Herečka Rebecca Ferguson na premiére filmu Dievča vo vlaku.
debata

Tridsaťtriročná rodáčka zo Štokholmu stvárni Ruth Harknessovú, ktorá priviezla prvú živú pandu do USA. O réžiu projektu sa postará Justin Chadwick spolu s Laurou Bickford. Holly Gent Palmo napísal scenár, pričom sa motivoval korešpondenciou samotnej Harkness.

Novinka prinesie príbeh spomínanej Ruth, ktorá bola v 30. rokoch minulého storočia súčasťou newyorskej smotánky a nečakane sa rozhodla vydať na plánovanú expedíciu svojho zosnulého manžela. V Číne cestovala spolu s miestnym sprievodcom Quentinom Youngom pozdĺž rieky Jang-c’-ťiang až k nepreskúmaným územiam Himalájí, kde objavila opustené mláďa pandy, ktoré so sebou priniesla do USA. Po tom, ako sa zvieratko stalo svetovou senzáciou, si však uvedomila, že je pre pandy najlepšie miesto v ich prirodzenom prostrední.

Snímka je britsko-čínskou koprodukciou. Spomínaná Laura Bickford a Michelle Qi budú jej producentkami, Joe Simpson, Andrew Mann, Fiona Druckenmiller, Justin Brodle a Christopher Brough budú zase výkonnými producentmi. Nakrúcanie začne v novembri v čínskej provincii S’-čchuan.

debata chyba
Viac na túto tému: #životopis #príbeh #film #panda #Rebecca Ferguson

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...