Šebová o Cuky Luky: Boj medzi nami je obrovský

Rok písania je už za nimi, teraz si Šebová s Polnišovou vychutnávajú nakrúcanie filmu o svojráznych postavičkách.

09.11.2016 13:35
Petra Polnišová a Zuzana Šebová Foto:
Petra Polnišová a Zuzana Šebová počas krstu knihy o Cuky Luky.
debata

„Hoci si Cuky Luky frčia na nevkuse, kniha je urobená veľmi vkusne,“ povedala na úvod krstu novinky Petra Polnišová. Kniha skečov extrémne populárnych postavičiek je na svete a fanúšikovia v nej nájdu 25 kapitol. Fenomén Cuky Luky sa tak opäť o čosi rozrástol.

Skeče pochádzajú z pera Polnišovej a Šebovej. Ktorá z nich je v procese ich vymýšľania kreatívnejšia? A aký konkurenčný boj medzi nimi prebiaha? „Boj medzi nami je obrovský. A hoci má Peťa toho odžitého viac ako ja, občas mi dovolí byť tou smiešnejšou. Ale vzápätí jej to musím vrátiť,“ opisuje s úsmevom Šebová a Polnišová dodáva: „Jedna vec je napísať dobrý skeč, ale druhá je zahrať ho podľa našich predstáv. To dá tiež zabrať.“

Jeden skeč o Cuky Luky vzniká 15 minút až 4 dni. „Závisí to aj od toho, koľko máme času stráviť spolu ako Cuky a Luky. Keď majú dievčatá slinu, ide to rýchlo,“ hovorí Polnišová.

Aktuálne vzniká aj film o svojráznej dvojici, ktorý sa do kín dostane 20. apríla. „Možno bude mať premiéru v Rakúsku, v Kittsee,“ so smiechom plánuje Šebová. Pre ňu je nakrúcanie komédie splneným snom. „Koľko filmov, navyše komédií, sa točí na Slovensku? Sedeli sme nad ním rok, aby sme ho napísali. Keď sme išli na prvú klapku, tak nás asi dve hodiny ‚čančali‘ v maskérni a zrazu sme prišli na pľac, kde nás čakalo 40 ľudí. Bola trocha tréma, ale keď sme po prvom dni videli natočené zábery, boli sme priam dojaté,“ opisuje Šebová.

Petra Polnišová a Zuzana Šebová počas krstu... Foto: IKAR
Petra Polnišová a Zuzana Šebová Petra Polnišová a Zuzana Šebová počas krstu knihy o Cuky Luky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #krst #Petra Polnišová #Zuzana Šebová #Cuky a Luky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...