Kráska Watson a jej beštia valcujú Youtube. Viac ako temná erotika!

Prvý trailer snímky Kráska a zviera, ktorá je novou verziou rovnomenného animovaného filmu z roku 1991, prekonal rekord v počte pozretí za prvých 24 hodín.

17.11.2016 13:50
Herečka Emma Watson bola neprehliadnuteľná v... Foto: ,
Herečka Emma Watson na archívnom zábere. Stvárni rolu krásky.
debata

Informoval o tom portál Deadline odvolávajúc sa na zástupcov spoločnosti Walta Disneyho. Ukážka v prvom dni zaznamenala 127,6 milióna pozretí, čím z prvého miesta zosadila trailer snímky Fifty Shades Darker so 114 miliónmi.

Podľa informácií filmového štúdia, len na sociálnej sieti Facebook malo video o krásnej Belle a zakliatom princovi 29 miliónov pozretí, pričom drvivú väčšinu zaznamenali na oficiálnom konte predstaviteľky hlavnej hrdinky Emmy Watson.

Okrem spomínanej Watson si v snímke zahrá Dan Stevens, ktorý stvárni zviera/princa. Luke Evans sa predstaví ako samoľúby Gaston a v úlohe jeho pobočníka Le Foua sa objaví Josh Gad. Do úlohy pani Pottsovej obsadili Emmu Thompson a Belliným otcom bude Kevin Kline.

Audra McDonald stvárni komornú Garderobe. Komorníka Cogswortha si zahrá Ian McKellen a vrchného čašníka Lumiéra zase Ewan McGregor. O réžiu sa postaral Bill Condon, o scenár Evan Spiliotopoulos, Stephen Chbosky a Bill Condon. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 16. marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #rekord #Emma Watson #trailer #Kráska a zviera

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...