(Sex)idoly z televíznej obrazovky! Koleník či Deák, ktorý je ten váš?

Úspech seriálovej tvorby v posledných rokoch vytvoril z mnohých hercov nové idoly. V prípade mužov sa často k slovu idol pridáva aj pikantný prívlastok. Máte medzi nimi toho svojho?

06.12.2016 09:50
debata

Ján Koleník

Herec Ján Koleník ako hrdina novej kriminálky...
Člen Slovenského národného divadla mal vždy potenciál zaujať väčšinového diváka. A najmä diváčku. Urastený, s tajomným pohľadom a príťažlivým vzhľadom sa Koleník prepracoval do obývačiek ako Maslák v Paneláku, na západnej strane československej hranice mu úspech priniesla Prvá republika. Čerstvého oslávenca, ktorý 11. novembra oslávil 37. narodeniny, dnes možno považovať za ostrieľaného seriálového harcovníka. Do jeho portfólia patria projekty ako Zoo, či najnovšie kriminálny seriál Za sklom, v ktorom stvárnil vyšetrovateľa balansujúceho na hrane zákona. Že k tomu pridal aj častejšiu návštevu posilňovne, si už diváčky určite všimli.

Tomáš Maštalír

Herec Tomáš Maštalír ako hrdina novej...
V spomenutom projekte Za sklom sa po boku Ján Koleníka objavil ďalší televízny idol – herec Tomáš Maštalír. Jeho popularitu na obrazovkách však už omnoho dávnejšie odštartovala Ordinácia v ružovej záhrade. Jej vysoká sledovanosť a obľúbenosť Maštalírovej postavy, primára Michala Gregora, priniesla hercovi niekoľko sošiek ceny OTO a nebývalú mieru slávy. Mnoho fanúšikov, a najmä fanúšičiek, začalo navštevovať aj predstavenia SND, Maštalírovej domovskej scény. Popri hraní v divadle si rodák z Trnavy kontinuálne udržiava divácku priazeň projektmi. Spomenúť možno napríklad seriály Dr. Ludsky, Chlapi neplačú či Búrlivé víno.

Juraj Loj

Ústrední hrdinovia Búrlivého vína v podaní Nely...
Rovnako ako možno hovoriť o televíznom fenoméne v prípade jojkárskeho Paneláka, platí to aj pre markízacký projekt Búrlivé víno. Jeho úspech potvrdzuje aj návrat na obrazovky po odmlke. Celkom v úvode projektu sa však o priazeň divákov postarala najmä ústredná dvojica hrdinov – speváčka a herečka Nela Pocisková a jej kolega Juraj Loj. Hoci muzikálová herečka a bývalá účastníčka speváckej súťaže Eurovízia už z vinárskej ságy odišla, Loj zostal. Búrlivému vínu vďačí za veľa. A určite aj za to, že na predstavenie Lulu v Divadle Aréna, kde sa vyzlečie celkom donaha, mieria fanúšičky zo širokého okolia.

Milo Kráľ

Milo Kráľ je známy televízny aj divadelný herec.
Herec a spevák Miloslav Kráľ je typickým príkladom toho, ako populárny projekt dokáže hrdinu vystreliť do výšin. Sympatický štyridsiatnik sa vďaka postave v Búrlivom víne stal postupne obľúbeným televíznym hrdinom a médiá mu dali nálepku nového sexidolu. Práve on podľa mnohých zatienil aj ďalších pánov spomenutých na tejto strane.

Branislav Deák

Herci Jana Lieskovská a Braňo Deák z Druhého...
Panelák či Mesto tieňov, Odsúdené alebo Medzi nami – výpočet seriálových titulov je v prípade bratislavského rodáka naozaj početný. Až projekt Druhý dych, ktorý sa začal realizovať v roku 2011, však priniesol Deákovi status novej hviezdy a populárneho sexidolu. Hoci seriál postupne „dodýchal“, potenciál 34-ročného herca so vzhľadom typického miláčika z obrazoviek nemohli nechať televízie bez povšimnutia. Deák sa teda objavil v projektoch ako Chlapi neplačú a už toľkokrát spomenuté Búrlivé víno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #seriál #Televízia #Tomáš Maštalír #Ján Koleník #obrazovka #Branislav Deák #sexidol #ženský magazín MiA

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...