Kristína Greppelová: Hysterka nie som, ale doma ju hrám rada

Jednou z troch slamenných vdov v seriálovej novinke Prázdniny je Kristína Greppelová.

10.12.2016 00:00
Kristína Greppelová Foto:
Kristína Greppelová v seriáli Prázdniny.
debata

Hysterickú gynekologičku a zároveň manželku Marka Igondu si v seriáli Prázdniny zahrala herečka Kristína Greppelová. „V reálnom živote hysterka nie som, aspoň dúfam,“ smeje sa sympatická herečka a pokračuje: „Ale podľa mňa nielen ja, ale všetky ženy dokážu hysterku zahrať kedykoľvek. Pretože na mužov, a to je tajomstvo medzi ženami, hystéria zaberá. Práve vtedy dokážu chlapi konečne spozornieť a svoju polovičku vnímať.“

Pred kamerami sa stetli tri herečky, ktoré si zahrali „slamené“ vdovy, zatiaľ, čo ich manželia vyrazili na prázdniny so šiestimi deťmi. Nakrúcanie s dvoma kolegyňami si užila aj Lucia Siposová. „Zaujímavé je, že so Zuzkou Norisovou sme prišli na konkurz na tú istú rolu. Ale už na kastingu sme si tak sadli, že to spozoroval aj režisér a obsadil nás obe, každá dostala svoju úlohu,“ opísala Siposová, ktorej seriálovým manželom je český herec Tomáš Matonoha. Mužskú zostavu dopĺňa Ľuboš Kostelný, ktorého seriálovou polovičkou je Zuzana Norisová.
Tomáš Matonoha a  Lucia Siposová ako manželia...
Ľuboš Kostelný a  Zuzka Norisová ako manželia...
+5Marko Igonda a  Kristína Greppelová ako...

Seriál, ktorý sa na obrazovky JOJ-ky dostane začiatkom januára, nakrúcali od júla do októbra na kopaniciach neďaleko Myjavy. Scenár napísali Kristína Cibulková a Stano Guštafík, o réžiu sa postaral Ivan Predmerský. „Celý tento nápad vznikal u mňa doma v kuchyni. Aj sme si hovorili, že sa začneme volať taká scenáristická kuchynka. Napadlo nás to preto, že sme všetci traja rodičia, poznáme deti a vieme, čo ich baví. Zároveň sme si povedali, že na Slovensku už dlho nič také nevzniklo – niečo, čo môžu naozaj pozerať šesťročné deti, ale aj 80-roční ľudia – nie je to teda úzko žánrovo profilovaná vec. Pracovali sme na tom veľmi dlho, aj sme boli k sebe kritickí a myslím si, že to je len dobre,“ povedala Cibulková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #Joj #Zuzana Norisová #Kristína Greppelová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...