Mauréry zvíťazila v Showdance: Snáď to tak neprekvapí, odkázala

Po siedmich týždňoch divokých tancov sa povestnou čerešničkou na torte Showdance stala herečka Zuzana Mauréry. V tanečnom súboji porazila kolegyňu Dianu Mórovú. Pridali sme nové fotografie.

10.05.2010 23:36 , aktualizované: 11.05.2010 11:53
Zuzana Mauréry Foto:
Víťazka Showdance Zuzana Mauréry získala korunku kráľovnej tanca.
debata

Herečka Zuzana Mauréry, ktorú verejnosť poznajú najmä zo seriálov Odsúdené a Panelák, zvíťazila nielen u divákov, ale svoje hlasy jej počas pondelkového večera dala aj porota.

„Môj tip na víťaza je jasný – Zuzka Mauréry. Ja vidím tabuľky a ona urobila tú pravú šou,“ vyjadrila svoj názor ako prvá počas šou Hana Gregorová. „Ja mám rád príbeh Popolušiek a Zuzka si získala srdcia divákov. Preto tipujem Zuzku,“ povedal Moisés. A o pár minút sa naozaj stala z Popolušky víťazka Showdance. „Ďakujem divákom, ktorí mi posielali hlasy a umožnili mi byť tou povestnou čerešničkou na torte,“ povedala po víťazstve v Showdance Zuzana Mauréry.

Pre Pravda.sk však nezabudla pripomenúť, že vo svojom živote už toho odtancovala dosť a za Popolušku či motýľa, ktorý sa vyliahol z kukly, sa nepovažuje. „Od prvého kola až do posledného prebehol pozitívny proces vývoja, ale nemôžme sa tváriť, že to bolo strašné prekvapenie a že sa vyliahol motýľ, či čo to tam splietali,“ skonštatovala herečka. „Ja nie som v televízore celý život, ale však už dvadsať rokov robím v tejto brandži. Myslím, že víťazstvo nie je snáď až také veľké prekvapenie,“ doplnila.

Desať rokov vraj netancovala, lebo neboli žiadne príležitosti. „Ale predtým som toho s Janom Ďurovčíkom a Šárkou Ondriškovou odtancovala dosť. A keď som dostala ponuku na Showdance, povedala som si: ´Dobre, keď teda chcú. ešte si zatancujem.´,“ vysvetlila Mauréry. Vtipne poznamenala, že tvorcom jojkárskej šou dala jedinú podmienku. „Nes­melo mi byť vi­dieť nohy. Do Let´s Dance by som nemohla ísť, lebo tam všetky ukazujú nohy. Ale Showdance som prijala rada.“

Herečky Diana Mórová (vľavo) a Zuzana Mauréry... Foto: Zdeno Gáfrik
Diana Mórová (vľavo) a Zuzana Mauréry Herečky Diana Mórová (vľavo) a Zuzana Mauréry strúhali pred verdiktom široké úsmevy.

Pondelňajšie víťazstvo nevníma ako zadosťučinenie – je pre ňu skôr už spomenutou čerešničkou na torte. „Dôležitejšia bola cesta. Ale mám z toho skvelý pocit. Viete, ja som v živote nič nevyhrala. Akurát na jednom plese sadu uterákov,“ prezradila herečka, ktorá si našla medzi tanečníkmi veľa priateľov. Nezabudla sa im poďakovať v priamom prenose aj pred objektívom Pravda.sk.  „Sila je v súhre. Keď sa má niečo podariť, neurobí to jeden človek a jedna vec. Vždy je to súhra okolností. A u mňa to nebola súhra len môjho tanca, ale aj ľudí, ktorí mi pomáhali,“ zhodnotila Mauréry, ktorá by vraj ponuku na ďalší tanečný projekt neodmietla. Ale potrebuje prestávku.

„Tancujem rada. Ale zároveň nie som veľmi človek, ktorý je zvyknutý na toľkú pozornosť a účinkuje vo veľkých komerčných projektoch. Rada si teraz na chvíľu oddýchnem,“ odkázala. Podobne uvažuje aj jej súperka Diana Mórová. Pre Pravda.sk prezradila, že po Showdance už so súťažnými šou skončila. Viac sa dozviete už v utorok ráno na koktail. pravda.sk.

Herečka Zuzana Mauréry mala počas celého finále...
Porotkyňa Gabriela Dzuríková s kolegom Tonym...
+21Herečky Diana Mórová (vľavo) a Zuzana Mauréry...
debata chyba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...