Radcliffe a nahota pred kamerou? Chcel ukázať aj obrezaný penis!

Zväčša sa rieši to, či so sexuálnymi scénami majú problém herečky. Ale čo herci? Napríklad taký Daniel Radcliffe vraj nahotu vôbec nerieši. Ani posteľové scény s chlapmi!

14.12.2016 00:00
Herec Daniel Radcliffe na stretnutí s médiami v... Foto: ,
Herec Daniel Radcliffe na stretnutí s médiami v Mexiku.
debata

Prezradil to režisér filmu Kill your darling John Krokidas. Ten do filmu obsadil bývalého predstaviteľa slávneho Harryho Pottera ako spisovateľa Allena Ginsberga a scenár hercovi ordinoval niekoľko výrazne erotických scén s rovnakým pohlavím.

„Ginsberg bol jedným z najznámejších gay umelcov 20. storočia a cítil som, že ak by som jeho sexualitu nezahrnul do nášho príbehu, bol by to priam zločin. Daniel však s takýmito scénami nemal najmenší probelm,“ uviedol Krokadis pre magazín Vulture.

„Jeho jediná otázka znela: Potreboval by som vedieť akurát, chceš odo mňa, aby som bol nahý tak filmovo, alebo aby som bol nahý ako v Equus,“ opísal svoju skúsenosť s Radcliffom režisér. Práve divadelná hra Equus pred pár rokmi rozvírila pozornosť verejnosti. Britský rodák sa totiž v tejto známej dráme vyzliekol celkom donaha a na pódiu tak strávil niekoľko desiatok minút.

Krokadis si zaspomínal ešte na humornú časť nakrúcania. Keď sa totiž s Radcliffom zhovárali o tom, ako veľmi sa má pred kamerou vyzliecť, režisér si spomenul, že Ginsberg bol Žid a Radcliffe je Brit. „Povedal mi na to: ‚John, moja mama je Židovka a ja som obrezaný. Takže to môžeme nakrútiť úplne naostro‘,“ doplnil režisér filmu Kill your darlings z roku 2013.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nahota #penis #nakrúcanie #Daniel Radcliffe

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...