V tretej sezóne seriálu Fargo si zahrá aj David Thewlis

Anglický herec David Thewlis, známy najmä ako Remus Lupin zo série filmov o Harrym Potterovi, sa predstaví v pripravovanej tretej sezóne seriálu Fargo (2014). Päťdesiattriročný rodák z Blackpoolu stvárni tajomného samotára V.M. Vargasa.

20.12.2016 15:00
Herec David Thewlis na archívnom zábere. Foto: ,
Herec David Thewlis na archívnom zábere.
debata

Hlavnými mužskými postavami tretej série, ktorej dej sa bude odohrávať v roku 2010, budú bratia Emmit a Ray Stussyovci, pričom oboch si zahrá Ewan McGregor. Emmit je príťažlivý, úspešný a rodinne založený realitný magnát. Jeho o niečo mladší brat je skôr jeho opakom. Ray je tučný, plešivie a pracuje ako kurátor, pričom za svoje nešťastie viní práve Emmita.

Okrem McGregora a Thewlisa sa v novej sérii predstavia aj Mary Elizabeth Winstead ako Nikki Swango, ktorú nedávno podmienečne prepustili z väzenia, ďalej Carrie Coon ako šéfka polície Gloria Burgle a Jim Gaffigan ako jej zástupca Donny Mashman. Autorom scenára je znova Noah Hawley, pričom nová séria by sa mala dostať na televízne obrazovky na jar budúceho roka.

Seriál Fargo je inšpirovaný rovnomennou snímkou bratov Coenovcov z roku 1996. V desať­dielnej prvej sezóne účinkovali Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Joey King či Keith Carradine. V rovnako dlhej druhej sezóne si zas zahrali Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Patrick Wilson, Ted Danson, Nick Offerman, Brad Garrett, Kieran Culkin, Bokeem Woodbine, Jeffrey Donovan alebo Angus Sampson.

debata chyba
Viac na túto tému: #Fargo #rola #sezóna #David Thewlis

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...