Pratt spomína na ťažké časy: Nechceli ma obsadiť, lebo som bol tučný

Dnes ho považujú za jedného z najsexi hercov a pre mnohé ženy aj mužov je hotovým idolom. Ako však hovorí Chris Pratt, neplatilo to vždy.

05.01.2017 10:00
debata
Herec Chris Pratt na zábere z decembra 2016. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Chris Pratt na zábere z decembra 2016. Herec Chris Pratt na zábere z decembra 2016.

V rozhovore pre februárové číslo magazínu Vanity Fair si napríklad herec zaspomínal na to, ako takmer prišiel o rolu vo filme Moneyball. Dôvodom bolo, že mal nadváhu. „Bolo to prvýkrát, ako som počul niekoho povedať mi – neobsadíme ťa, si príliš tučný,“ prezradil Pratt. „Rozhodol som sa zhodiť, ako pri wrestlingu. Nemohol som si vtedy dovoliť trénera, takže to bolo celé o behaní a brutálnej diéte a obmedzení alkoholu,“ pokračoval dnes 37-ročný herec.

Herec Chris Pratt na archívnom zábere s... Foto: SITA, Dan Steinberg
Anna Faris a Chris Pratt Herec Chris Pratt na archívnom zábere s manželkou Annou Faris.

Hviezda filmov ako Pasažieri či Strážcovia galaxie v otvorenom interview tiež prezradila, že na ceste za hereckou kariérou vyskúšala množstvo zamestnaní a nešlo vždy o ľahký život. „Predával som kupóny na veci ako výmena oleja v aute alebo výlety do kúpeľov. Bol som v tom dobrý,“ uviedol Pratt pre Vanity Fair. Doplnil, že možno práve preto verí v boha a myslí si, že veci v jeho živote boli perfektne naplánované.

„Ľudia v Hollywoode hovoria o odmietnutí. A ja si pri tom myslí, museli ste sa zblázniť. Už niekto na vás na kastingu poštval svojho psa,“ komentoval s humorom manžel herečky Anny Farisovej. Spoločne s ňou vychovávajú syna Jacka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #kariéra #chudnutie #zivot #odmietnutie #Chris Pratt

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...