Chladná a autoritatívna! Studenková po boku Vaculíka

Zdena Studenková sa už o pár dní predvedie slovenským divákom v novej seriálovej úlohe, ako šéfka kriminálky.

13.01.2017 00:00
Zdena Studenková Foto:
Zdena Studenková ako Libuše Kvapilová v kriminálke Temný Kraj.
debata

Zdena Studenková si pred časom zahrala zaujímavú rolu v seriáli Českej televízie První republika. A čochvíľa sa objaví v ďalšom seriáli z prudukcie našich susedov. Televízia Prima ju obsadila do role v 12-dielnej sérii Temný Kraj ako šéfku pražskej kriminálky. Jej postava je autoritatívna, chladná a nekompromisná. Bez zaváhania šéfuje partii kriminalistov, dvoch z nich stvárňujú obľúbení českí herci Lukáš Vaculík a Martin Trnavský. Ako sa herečke šéfovalo partii drsných chlapov?

„Mužom by som nikdy nemala problém robiť šéfku, to skôr ženám. Ale povedala by som, že je to o sile osobnosti. Asi sa dá robiť všetko, ak má človek prirodzenú autoritu. Potom je jedno, či šéfuje mužom alebo ženám,“ opísala herečka.

Zdena Studenková s Martinom Trnavským v... Foto: TV Prima
Zdena Studenková, Martin Trnavský Zdena Studenková s Martinom Trnavským v kriminálke Temný Kraj.

Zatiaľ, čo s Trnavským sa Studenková už mala možnosť stretnúť v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, s Vaculíkom to bola pred kamerami jej premiéra. „Obaja sú senzační chlapci. Je veľmi dôležité, aby bola kompatibilita medzi ľuďmi, ktorí sa stretávajú na pľace. Predsa len, človek je v cudzom prostredí, musela som hovoriť česky, nie je to jednoduché,“ prezradila.

Lukáš Vaculík  ako vyšetrovateľ Petr Kraj  v... Foto: TV Prima
Lukáš Vaculík Lukáš Vaculík ako vyšetrovateľ Petr Kraj v kriminálke Temný Kraj.

29. januára odštartuje kriminálka Temný Kraj na novom kanáli Prima PLUS, ktorý spúšťa svoje vysielanie na Slovensku 23. januára. Okrem spomínaných hercov sa na obrazovke predvedú aj Kristýna Nováková, Jan Teplý, Karel Zima, Saša Rašilov či Tereza Kostková. Pod seriál sa podpísalo scenáristické duo Jitka a Kateřina Bártů.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Zdena Studenková #Lukáš Vaculík #Temný Kraj #Prima PLUS

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...