Kronerová prezradila tajomstvo: Viete, ktorého kolegu zbožňuje?!

Slovenská herečka Zuzana Kronerová je dlhoročnou obdivovateľkou českého herca Luďka Sobotu.

12.01.2017 17:52
Zuzana Kronerova Foto: ,
Zuzana Kronerová na archívnom zábere.
debata

„Som a vždy som bola obdivovateľkou skvelých komických výkonov Luďka Sobotu, aj ako zabávača aj ako herca. Milujem film Jáchyme, hoď ho do stroje! To bolo geniálne, aj jeho výkon, ale doteraz som nevedela, aký je to človek,“ prezradila v rozhovore.

Kronerová sa so Sobotom osobne stretla až nedávno, počas nakrúcania komédie Všetko alebo nič, v ktorej tvoria manželský pár. „Ako veľa veľkých klaunov a komikov je to nesmierne plachý a hanblivý pán, ktorý ma oslovil až po pätnástich minútach rozpačitého mlčania na pľaci, no potom, keď sme sa mali možnosť rozprávať, som si potvrdila, že je to nesmierne vzdelaný a rozhľadený pán, ktorý sa o všetko zaujíma,“ podotkla 64-ročná rodáčka z Martina, ktorá by svojho obľúbenca rada videla i v divadle.

„Luděk je aj výborným dramatickým hercom, žiaľ, som ho ešte v divadle nevidela, ale počula som, že vynikajúco zahral Zdravého nemocného. Sám o sebe hovorí, že je hypochonder, takže mu túto Moliérovu postavu hneď ponúkli, že on to zahrá najlepšie a verím, že bol geniálny. Dúfam, že sa s ním ešte pracovne niekedy stretnem,“ uzavrela Kronerová.

debata chyba
Viac na túto tému: #obdiv #kolega #Zuzana Kronerová #Luděk Sobota

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...