Hviezda z Hry o tróny v animáku z praveku. Bude hlasom rebelky!

Anglická herečka Maisie Williams prepožičia hlas jednej z postavičiek v pripravovanom animovanom filme Early Man, ktorého dej sa bude odohrávať v praveku.

19.01.2017 08:30
Herečka Maisie Williams. Foto: ,
Herečka Maisie Williams zo seriálu Hra o tróny.
debata

Konkrétne pôjde o statočnú rebelku menom Goona, ktorá bude pomáhať hrdinovi z doby kamennej Dugovi v podaní Eddieho Redmayna.

Réžiu má na starosti Nick Park, ktorý spolu s Petrom Lordom režíroval animovaný film Slepačí úlet (2000). „Maisie je úžasná herečka a stvárňovanie statočných hrdiniek jej nie je cudzie,“ povedal Park na margo 19-ročnej Williams, ktorá je známa predovšetkým ako Arya Stark zo seriálu Hra o tróny (2011).

Na snímke sa bude podieľať aj Tom Hiddleston, ktorý prepožičia hlas tyranovi Lordovi Noothovi. Snímka vznikne s podporou anglických filmových štúdií Aardman. „Som obrovskou fanúšičkou štúdií Aardman a možnosť spolupracovať s Nickom Parkom je splneným snom, a to najmä vďaka príležitosti nahovoriť fantastickú postavu, akou je Goona. Neviem sa dočkať, až ju diváci spoznajú,“ doplnila rodáčka z Bristolu, ktorá sa pochválila účasťou na projekte aj prostredníctvom služby Instagram.

Slovenská distribučná premiéra novinky je predbežne naplánovaná na 1. marca 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #pravek #rola #dabing #Maisie Williams #animovaná tvorba

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...