Upíše sa komiksovému svetu? Nicole Kidman zvažuje Aquamana

Austrálsko-americká herečka Nicole Kidman sa možno predstaví v akčnej snímke Aquaman.

01.02.2017 15:45
Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na archívnom zábere.
debata

Ako informoval magazín The Hollywood Reporter, 49-ročná rodáčka z Honolulu je s tvorcami projektu v počiatočnom štádiu rokovaní. V prípade podpísania zmluvy by si v novinke o rovnomennom komiksovom superhrdinovi z dielne DC Comics zahrala jeho matku Atlannu. Okrem spomínanej Kidman o role vo filme rokuje aj herec Yahya Abdul-Mateen II, ktorý by mohol stvárniť zloducha známeho ako Black Manta.

V titulnej úlohe novinky sa predstaví Jason Momoa, ktorý túto postavu stvárnil už vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) a zopakuje si ju aj v pripravovanom filme Justice League. Jeho manželku, podmorskú kráľovnú Meru si zahrá Amber Heard, ktorá sa taktiež predstaví aj v Justice League.

Hlavného zloducha, ktorým je Aquamanov nevlastný brat Orm Marius alias Ocean Master, stvárni Patrick Wilson. Ďalším potvrdeným členom hereckého obsadenia Aquamana je Willem Dafoe v úlohe Nuidisa Vulka.

Réžiu dostal na starosť James Wan, ktorý nakrúti snímku podľa scenára Willa Bealla. Slovenská distribučná premiéra novinky je predbežne naplánovaná na 4. októbra 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #rola #Aquaman

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...