Pán času pokračuje s Michelle Gomezovou. Je z nej hlavná natieračka!

Škótska herečka Michelle Gomez sa predstaví aj v pripravovanej desiatej sezóne sci-fi seriálu Doctor Who (2005), známeho aj pod názvom Pán času.

11.02.2017 15:00
Michelle Gomez Foto: ,
Herečka Michelle Gomez je jednou z hviezd seriálu Doktor Who.
debata

Päťdesiatročná rodáčka z Glasgowa svoj návrat potvrdila vo videu zo zákulisia, ktoré zverejnili tvorcovia projektu na sociálnych sieťach a službe YouTube. „Nuž, tak ma majú späť. Tvrdo pracujem,“ povedala v kostýme svojej postavy Missy natierajúc modrú farbu na rekvizitu predstavujúcu časť Doktorovej lode TARDIS. „Nahadzujem podkladovú farbu. Je to veľmi pekná modrá,“ dodala.

Spomínaná desiata sezóna sa dostane do vysielania v apríli. Bude pritom poslednou pre aktuálneho predstaviteľa titulného hrdinu Petra Capaldiho, ktorý sa s Doktorom rozlúči na Vianoce. Po desiatej sérii s projektom skončí aj doterajší hlavný tvorca Steven Moffat, po ktorom sa tejto úlohy ujme tvorca krimi seriálu Broadchurch (2013) Chris Chibnall. Ako nová Doktorova spoločníčka sa v novej sezóne predstaví Pearl Mackie, ktorá nahradí Jennu Coleman. Tá v seriáli účinkovala v rokoch 2012 až 2015.

Hlavnou postavou seriálu Doctor Who je excentrický humanoidný mimozemšťan, ktorý si hovorí Doktor a cestuje priestorom i časom v lodi zvanej TARDIS. Tá zvonku vyzerá ako stará modrá policajná búdka, ale vnútri je obrovská. Na cestách sa k nemu často pridávajú rôzni ľudia alebo ďalší mimozemšťania a spoločne zachraňujú Zem i vesmír.

Seriál vysielali najprv v rokoch 1963 až 1989, no celosvetový fenomén sa z neho stal až po štarte modernej verzie v roku 2005. Doktora hral vtedy už deviaty herec Christopher Eccleston. Zmeny hercov tvorcovia vysvetlili tým, že Doktor sa s každým úmrtím regeneruje do nového tela.

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Pán času #Michelle Gomez

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...