Versace a jeho vrah na obrazovke! Vieme, ktorí herci ich stvárnia

Tvorcovia kriminálnej antológie American Crime Story (2016) oznámili predstaviteľov hlavných postáv pripravovanej tretej série, ktorá sa bude venovať vražde talianskeho návrhára Gianniho Versaceho.

17.02.2017 08:00
debata
Herec Edgar Ramirez na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Taylor Jewell
Herec Edgar Ramirez na archívnom zábere. Herec Edgar Ramirez na archívnom zábere.

Slávneho dizajnéra stvárni venezuelský herec Édgar Ramírez, zatiaľ čo Versaceho vraha Andrewa Cunanana si zahrá Američan Darren Criss.

Herec Darren Criss na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Greg Allen
Herec Darren Criss na archívnom zábere. Herec Darren Criss na archívnom zábere.

Sériový vrah a sociopat Andrew Cunanan zastrelil Versaceho 15. júla 1997 priamo na schodoch pred jeho luxusnou rezidenciou v Miami Beach na Floride, pričom osem dní po čine spáchal samovraždu. Versace bol Cunananovou piatou obeťou, jeho dôvody na zavraždenie známeho návrhára dodnes neobjasnili.

Druhá séria s pracovným podtitulom Versace vznikne podľa knihy Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History (2000) investigatívnej novinárky Maureen Orth.

Nakrúcať začnú budúci mesiac v Los Angeles a Miami, pričom na televízne obrazovky by sa mala dostať na budúci rok, krátko po odvysielaní druhej sezóny s pracovným podtitulom Katrina o rovnomennom hurikáne a jeho dôsledkoch v New Orleans. Tvorcovia okrem toho pripravujú už aj štvrtú sériu, ktorá sa bude venovať sexuálnemu škandálu bývalého amerického prezidenta Billa Clintona.

Už dávnejšie sa hovorilo o tom, že postavu Donatelly Versace, sestry slávneho návrhára, stvárni speváčka Lady Gaga. Tá to však poprela s odkazom na to, že jej profesionálne nabitý kalendár jej to neumožňuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #postava #Gianni Versace #American Crime Story #Edgar Ramirez #Darren Criss

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....