Kráska Smoulders si zamakala: So zlomenou nohou v akčáku s Cruiseom

Kanadská herečka Cobie Smulders je spokojná s úlohou v akčnom filme Jack Reacher: Nevracaj sa.

24.02.2017 08:30
Cobie Smulders Foto: ,
Herečka Cobie Smulders na archívnom zábere.
debata

Vyjadrila sa tak v rozhovore pre portál Digital Spy. "Keď som bola dieťa, nanešťastie, v akčných filmoch nebolo veľa hrdiniek. Mám šťastie, že žijem v dobe, keď takéto úlohy môžem hrať,“ povedala.

Hviezda seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005 – 2014) sa vyjadrila aj k tréningu a spolupráci s Tomom Cruisom, ktorý v snímke stvárnil titulného hrdinu. „Mala som práve zlomenú nohu a znova som sa učila chodiť. Šesť týždňov sme tvrdo trénovali. Vo filme napríklad často utekáme. Jednou z vecí, ktorá ma na nakrúcaní zaujala, bol fakt, že tvorcovia sa moju postavu rozhodli predstaviť ako absolventku školy rangerov, čo je jeden z najťažších výcvikov v armáde. Dovtedy sa to žiadnej žene nepodarilo, ale práve v tom mesiaci výcvik úspešne absolvovali prvé ženy. Tak som si povedala, že ak to zvládli ony, ja dokážem pracovať s Tomom Cruisom,“ pokračovala Smulders, ktorá si prácu s hercom podľa vlastných slov užívala a rada by si Susan zahrala aj v ďalšom filme.

„Pracovať s ním bolo neuveriteľné. Tom vie, ako nakrúcať filmy, tento aj sám produkoval. Dobre sa orientuje v práci kaskadérov a má na pľaci úžasný tím. Zatiaľ sa o ďalšom filme nehovorilo, ale ak by na to prišlo, veľmi rada by som znovu spolupracovala s Tomom a ostatnými,“ uzavrela herečka pre Digital Spy.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Cobie Smoulders #Jack Reacher: Nevracaj sa

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...