Trump a Schwarzenegger na nože! Dôvod? (Ne)úspech televíznej šou

Americký herec Arnold Schwarzenegger ukončil účinkovanie v televíznej šou The New Celebrity Apprentice, v ktorej ako moderátor vystriedal prezidenta Donalda Trumpa.

06.03.2017 00:00
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger.
debata

Ten sa do herca v sobotu oprel s tým, že z programu neodišiel dobrovoľne, ale kvôli zlej sledovanosti. „Spojitosť tejto show s Trumpom vzbudzuje v ľuďoch zlý dojem a oni sa na nej potom nechcú zúčastniť,“ povedal k svojmu odchodu Schwarzenegger.

Herec a bývalý guvernér Kalifornie dodal, že pokojne bude znovu pracovať s televíziou NBC aj producentom Markom Burnettom, ale na inej šou, ktorá „nebude niesť toto bremeno“.

Na to reagoval Trump na svojom twitterovom účte. „Arnold Schwarzenegger neodišiel z programu Apprentice dobrovoľne, bol donútený zlú sledovanosťou, nie mnou. Smutný koniec skvelej šou,“ napísal americký prezident. Televízia NBC však zatiaľ neoznámila, či bude relácia pokračovať s iným moderátorom.

Schwarzenegger začal moderovať novú sériu obľúbenej súťaže po tom, čo z nej Trump odišiel kvôli volebnej kampani. Zostal však jej výkonným producentom. Nová séria sa Schwarzeneggerom ale mala nižšiu sledovanosť, čo kritizoval Trump už minulý mesiac.

Na Twitteri napísal, že Schwarzenegger „odviedol veľmi zlú prácu ako guvernér Kalifornie a ešte horšiu v relácii The Apprentice, ale aspoň sa veľmi snažil.“

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Televízia #šou #Arnold Schwarzenegger #Donald Trump

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...