Hviezda Rýchlo a zbesilo odhalila všetko! Celkom nahá v novom filme

Herečku Michelle Rodriguezovú vnímajú diváci predovšetkým ako akčnú hrdinku. A výnimkou nie je ani film The Assignment.

08.03.2017 00:00
debata
zväčšiť Herečka Michelle Rodriguez sa vyzliekla v... Foto: Profimedia
Herečka Michelle Rodriguez sa vyzliekla v najnovšom filme The Assignment donaha. Herečka Michelle Rodriguez sa vyzliekla v najnovšom filme The Assignment donaha.

Hviezda s portorikánskou krvou po mame však v novom filme, v ktorom účinkuje po boku Sigourney Weaverovej, predsa len prináša nečakané prekvapenie filmovým fanúšikom. Na plátne sa ocitla celkom nahá.

V jednej zo scén si Rodriguez odmotáva z tela bandáže, ktoré jej pokrývali zranenie, aby napokon zostala len v Evinom rúchu. Kamera zaberá nielen intímne partie od pása nahor, ale aj opačným smerom. A hviezda tieto momenty absolvovala vraj na prvýkrát.

Rodriguez však zjavne nemala nikdy problém s nahotou. Už pred pár rokmi ju fotografi zachytili kúpať sa hore bez, keď si užívala s modelkou a herečkou Carou Delevingneovou. Odvtedy americko-portorikánsku herečku nebolo vídať v spoločnosti novej partnerky. Údajne je však zadaná, ale svoje súkromie si stráži. Práve v tomto roku by mal do kín prísť aj záverečný diel ságy Rýchlo a zbesilo, ktorý nesie tentoraz názov The Fate of the furious. Okrem neho budú môcť americkí diváci počuť Rodriguezovej hlas v animovanej verzii príbehu o Šmolkoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #film #rola #Michelle Rodriguez

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...