Vráti sa nočný recepčný? Tvorcovia seriálového hitu už majú plán

Tvorcovia americko-britského seriálu Nočný recepčný (2016), známeho aj pod názvom Nočný manažér, pripravujú druhú sezónu.

09.03.2017 08:20
Tom Hiddleston Foto: ,
Herec Tom Hiddleston na archívnom zábere.
debata

Počas konferencie INTV v Jeruzaleme to potvrdila režisérka Susanne Bier. „Pomaly pripravujeme scenár. Veľmi chceme druhú sezónu, ale nechceme urobiť niečo, čo nedosiahne úroveň tej prvej. To by bol naozaj zlý nápad,“ vyjadrila sa dánska režisérka. 

Predlohou seriálu je kniha The Night Manager spisovateľa Johna le Carrého z roku 1993 (v češtine vyšla pod názvom Noční recepční, pozn. SITA), ktorá však nemá pokračovanie. Minulý rok v marci sa televízia BBC vyjadrila, že s autorom rokuje o plánoch na pokračovanie seriálu. 

Hlavnou postavou príbehu je britský vojak Jonathan Pine, ktorý pracuje ako nočný recepčný v luxusnom hoteli. Práve tu sa stretáva so Sophie, ktorá mu poskytne usvedčujúce dokumenty o Richardovi Onslowovi Roperovi, anglickom obchod­níkovi so zbraňami. V mi­nisérii Nočný recepčný si Pinea zahral Tom Hiddleston, Ropera stvárnil Hugh Laurie a Olivia Colman sa predstavila ako agentka Angela Burr. Seriál získal tri Zlaté glóbusy a dve Primetime Emmy. Finále minisérie sledovalo počas premiéry vlani v marci na BBC viac ako deväť miliónov ľudí. 

John le Carré v utorok oznámil vydanie novej knihy o špiónovi Ge­orgeovi Smileym, ktorý sa vráti po 25 rokoch od vydania poslednej knihy. BBC tiež pripravuje adaptáciu románu The Spy Who Came in from the Cold z roku 1963 (v č­eštine vyšla pod názvom Špion, který se přišel ohřát, pozn. SITA), kde vystupuje Smiley. Odvysielať by ju mali budúci rok

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #pokračovanie #Tom Hiddleston #Nočný manažér #Susanne Bier

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...