Džob snov či kariérny prepad?! Tyra Banks mieri do talentovej šou

Hoci v hre bolo niekoľko mužských mien, pozíciu moderátora v talentovej šou America's Got Talent získala žena. A nie hocijaká.

14.03.2017 00:00
debata
Tyra Banks na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
The Flawsome Tyra Banks Tyra Banks na archívnom zábere.

Novým sprievodcom populárnej televíznej relácie, ktorá sa už roky vysiela s úspechmi a diváckym záujmom, sa stane televízna moderátorka, bývalá modelka a podnikateľka Tyra Banks. Oznámila to už na svojom oficiálnom profile na Twitteri. „Prekvapenie, prekvapenie. TyTy (pozn. red.: modelkina prezývka) je novým moderátorom Amerika hľadá talent,“ napísala na sociálnej sieti hviezda z videoklipu Too Funky od Georga Michaela.

Zaujímavosťou je, že Banks mala v minulosti vlastnú súťažnú šou – Hľadá sa americká topmodelka. Potom tiež vlastnú talk-šou či reality-šou. Podľa niektorých zlých jazykov je teda prijatie role moderátora v talentovom programe vlastne kariérnym krokom späť. Isté však je, že sledovanosť programu je veľkým lákadlom pre všetkých jeho účinkujúcich.

V úlohách porotcov sa v nasledujúcej sérii programu opäť objaví Simon Cowell, Nemka Heidi Klum, bývalá speváčka Melanie Brown alias Mel B a producent Howie Mandel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #moderovanie #šou #Tyra Banks #America's Got Talent

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...