Vášnivé lesbické scény s Charlize Theron! Toto robí tajná agentka?

Hoci už vo filme Monštrum, za ktorý získala sošku Oscara, absolvovala herečka Charlize Theron niekoľko lesbických scén, novinka Atomic Blonde ich prináša v novom, oveľa vášnivejšom zobrazení.

13.03.2017 13:55
debata
zväčšiť Herečky Charlize Theron (vpravo) a Sofia... Foto: Youtube.com / Universal Pictures
Charlize Theron (vpravo) a Sofia Boutella Herečky Charlize Theron (vpravo) a Sofia Boutella na zábere z traileru k filmu Atomic Blonde.

Známa plavovlasá kráska si zahrala v pripravovanom filme, ktorého trailer zverejnili minulý týždeň, tajnú agentku Lorraine Broughton. A už trojminútová upútavka musela divákov poriadne navnadiť. Nielen na akciu, ktorej bude v snímke určite dostatok, ale aj vášnivé milostné scény.

V jednej z nich hlavná hrdinka skončí v intímnom kontakte s neznámou kráskou z baru. Tú stvárnila tanečnica a herečka Sofia Boutella. Ako naznačuje trailer, moment ich spoločnej vášne je mimoriadne intenzívny a poriadne provokatívny.

Pre Theronovú však boli omnoho náročnejšie scény bojové. Ako prezradila, na rolu sa pripravovala tvrdým tréningom. „Pri zatínaní zubov som si prelomila dva zuby vzadu v ústach a musela som absolvovať náročnú operáciu čeľuste,“ vysvetlila pre Entertainment Weekly. Dodala tiež, že tréning bol poriadne drsný a scény vo filme sú mnohokrát točené veľmi reálne a bolestivo.

Objavili sa už prirovnania k ženskému Jamesovi Bondovi. Theron totiž stvárňuje tajnú agentku MI6 a jej život je plný nebezpečenstva, ale tiež divokosti a vášne. Príbeh vznikol na základe knižnej adaptácie The Coldest Winter od Anthonyho Johnstona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #Charlize Theron #lesbické scény #Atomic Blonde

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...