Mal hrať Christiana Greya, film radšej nevidel. Nechcem jatriť rany!

Dnes už si možno málo ľudí spomenie, že hlavnú mužskú rolu v erotickej ságe Päťdesiat odtieňov mal hrať pôvodne iný herec než Jamie Dornan. Reč je o Charliem Hunnamovi.

16.03.2017 12:59
debata
Herec Charlie Hunnam na premiére záverečnej... Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Charlie Hunnam Herec Charlie Hunnam na premiére záverečnej série seriálu Zákon gangu.

Hrdina seriálu Sons of anarchy mal stvárniť milionára Christiana Greya, do ktorého sa zamiluje asistentka Anastasia Steele. Rola bola potvrdená, ale o pár týždňov neskôr vyšlo najavo, že Hunnam od projektu odstupuje.

Dôvodom malo byť, že nedokázal zladiť nakrúcanie s projektmi, na ktoré bol už zmluvne viazaný predtým. Ale tiež kvôli psychickým problémom. „Bolo to pre mňa naozaj ťažké obdobie,“ uviedol Hunnam pre US Weekly. „S režisérkou Sam Taylor-Johnsonovou som sa naozaj spriatelil, ale napriek tomu to bolo pre mňa pomerne traumatizujúce. Film som si nepozrel. Nechcel som otvárať rany,“ komentoval v rozhovore pre magazín Elle.

Aj Hunnama považuje mnoho žien za moderný sexsymbol. Vraj sa však necíti, že by táto nálepka bola zneužívaná a prinášala mu pocity frustrácie. „Nikdy som sa na seba nepozeral len na ako pekný obal. Uvedomujem si, že dobre vyzerať mi prináša výraznejšiu škálu možností. Ale na druhej strane dúfam, že to, čo prinášam, ďaleko presahuje fyzickú krásu,“ skonštatoval plavovlasý fešák, ktorý sa čoskoro objaví v kinách v projekte The Lost City of Z.

Herečka Sienna Miller v kreácii Dior na...
Zľava: Herci Robert Pattinson, Sienna Miller a...
+3Herec Charlie Hunnam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Charlie Hunnam #Päťdesiat odtieňov sivej #rola #rana

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...